jellegzetességeket leírná valaki? mire figyeljek vétel előtt?
tudom, ha törszkönyvel venném nem lenne ilyen dolgom, meg nem éri meg olyan kutyát venni aminek nincs tk-je...nem ilyen válaszokat várok, hanem rendes, kérdésemre megfelelő választ! köszönöm előre a megértő embereknek a válaszát!
pl arra odafigyelhetnél, hogy nem veszel 4 hetes kölyköt, mert törvény szerint is tilos 8 hetes kora előtt elválasztani az anyakutyától.
2014. aug. 22. 10:55
2/24 anonim válasza:
aztán miért akarod te megállapítani egy 4 hetes kölyökről hogy amstaff e amikor még 4 hétig az anyjával kell lennie?
2014. aug. 22. 10:55
3/24 anonim válasza:
Ha nincs törzskönyve, nem amstaff, úgyhogy semmiről :)
2014. aug. 22. 11:00
4/24 A kérdező kommentje:
nem ezt kérdeztem nyomo.roncok...az senkit nem érdekelt hogy még 4hétig az anyjával kell lennie, hanem, hogy miről tudom felismerni!
2014. aug. 22. 11:07
5/24 anonim válasza:
Kedves kérdező! Vannak erre speciális könyvek, pl. a gazdiképző kisokos, amiben megvannak a fajta standart beli leírásai. Ha azt kitanulod, akkor meg tudod állapítani. Valamint nézegess neves tenyésztő képeit (pl 4 hetes bébikről) és akkor talán meg tudod állapítani :)
2014. aug. 22. 11:07
6/24 anonim válasza:
Tenyleg, mi vagyunk a nyomoroncok, amikor te akarsz törvényt szegni... Egyébként azért írtam, hogy törzskönyv nélkül sehogy, mert a kutya, aminek nincs tk-ja, ugyan fajtatiszta (mint az össze többi kutya a világon) épp csak nem fajtatiszta :) ha megveszed szerencsétlen kutyát kb 20000 forintért, legalább annyit tegyél meg, hogy ivartalanítod és nem leszel szaporító, mint akitől veszed..
2014. aug. 22. 11:11
7/24 anonim válasza:
Bocs, Elírtam, szóval a tk nélküli fajtiszta, mint az összes kutya. Bár nem hiszem, hogy érdekelt, kedves kérdező..
2014. aug. 22. 11:13
8/24 A kérdező kommentje:
értem én, hogy mit akartok mondani, mert ennyit még én is tudtam!
#5 válaszoló,köszönöm a válaszod, küldenél egy linket ilyen oldalről ahol leírják a standard tulajdonságát a kutyának!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!