Ha szeretnék egy kutyát karácsonyra, akkor azt mikor kapom meg ellés szerint kb?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kutyát kérek.De nem tudom mikor van a Bichonok ellési ideje csak azt tudom hét után kell elhozni.Akkor mikor kell hogy megkapjam karácsony körül?(utána semmiképp)
Köszönöm a válaszokat
2014. aug. 19. 14:43
11/24 A kérdező kommentje:
Léci ne mondd meg hogy mit kérjek karácsonyra.Nem vagyok már kisgyerek.Nem hiszem el hogy csak a pént fújod.Nem akarok felvágni vele de na.Van pénzünk.Zárjuk ezt inkább le ne is írj ide.Köszi
2014. aug. 19. 15:25
12/24 anonim válasza:
Egyébként augusztus és december között nem nagy a külöbség! Simán belefér, a fellángolás. :) Én több éve terveztem a kutyámat, és rengeteget kellett rá várnom. Az utolsó félévben minden héten legalább 3 napot arra szántam, hogy kialakítsam neki a legmegfelelőbb környezetet. Ami könnyen jön, könnyen megy. Egy hétig odaleszel érte, aztán sz.rsz bele az egészbe mert rájössz, hogy a kutyát sétáltatni és tanítanuis kell és nem kerti dísz. A jó dolgokra várni kell, nem így működik, hogy Te csettintesz egyet és ott a kutya.
13/24 anonim válasza:
Rendben, nekem mindegy. :) Elhiszem, hogy van pénzetek kutyára, mert nekünk is volt. De a pénz nem minden. Elhivatottság kell! Ha ez megvan benned jöhet a kutya. De akkor szerintem tök mindegy mikor, karácsony előtt vagy után.
14/24 anonim válasza:
És ha egyetlen kennel lesz, ahol bischon fog születni, de csak január elején hozhatod el a kutyust, akkor mi lesz? Csak kérdezem, ha már ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy karácsony után nem lehet. Szerintem keresd fel a bischon tenyésztőket, írj nekik, hátha valakinél most történt fedeztetés.
15/24 anonim válasza:
szoktak télen is almok lenni... Tájékozódni kéne mielőtt valaki osztja az észt. Tudtommal kakastavi kennelben is mostanában fedeztetnek/fedeztettek... Az azt jelenti, hogy körülbelül december közepe vége felé van 8 hetes elvihető kiskutya... Csak így kapásból egy.
16/24 anonim válasza:
"Jajj emberek.Fogadjátok már el hogy lesz kutyám"
Mi elfogadjuk. Te nem tudod elfogadni, hogy NEM BIZTOS, hogy PONT karácsonyra lesznek elhozható kiskutyák és lehet, hogy januárig várnod kell.
17/24 anonim válasza:
A legtöbb tenyésztő nem hoznak le almot karácsonykor,pont azért hogy ne ajándékot kutyákat legyen… általában január után hoznak le almot ha lehetséges
18/24 A kérdező kommentje:
Elmondtam hogy lehet előbb.De nem szeretném már januárba megkapni.De azért én vagyok a hülye.Hmm okés
2014. aug. 19. 19:42
19/24 anonim válasza:
Te is anon vagy. Te sem kérsz tiszteletet? Az anon felhasználók mögött is emberek ülnek.
20/24 anonim válasza:
de ez még mindig nem rajtad múlik meg hogy mikor születnek kölykök. Körbekérdezősködhetsz a kenneleknél hátha lesz szerencsét, de a tenyésztők(mint már írták) ritkán hoznak le télen almokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!