Hogy apad el a szukakutya teje?
Azért nincs igazad a párhuzamok említésében. A méregből lehet, a te kutyád kevesebbet evett belőle. Babézia nem fajta függő és nem csak tenyésztett kutyákat veszélyeztet.
A kicsiknél kevés volt a napi kettő hozzátáplálás. Legalább 4x meg kellett volna kínálni őket. Most már mindegy. Ne nyomkodd az emlőit és tényleg kérjél a dokitól tejapasztásra valót. Természetesen borogathatod is, ahogy írta itt valaki.
Hogy miért nem kellenek újabb keverék almok?Mert nagyon soknak esélye nincs gazdára.
Egész életükben ellenőrizni fogod az általad szaporított kölyköket?Mi garantálja,hogy egy-két év múlva nem egy sintértelep altatási listájának elején találjuk őket?
Igazatok van, nem kellenek a szaporítók, de már azért nem jövök ide szívesen, mert annak ellenére, hogy valóban felelőtlenség szaporítani vagy tőlük vásárolni, nem gondolom, hogy egy kérdésre az lenne a leghasznosabb válasz, hogy mindenhol szaporítók.
Igazából azt veszem észre, hogy aki tenyésztőtől vesz kutyát, az már azt hiszi, hogy mindenhez ért, de tényleg sajnos, és az ő kutyájuk elit, nem bánt senkit, ők a falkavezérek, nyugodt kutya...stb.
Nekem is tenyésztőtől vásárolt kutyám van, de attól még nem vagyok elszállva tőle, és azért néha lehetne a kérdésekre is válaszolni.
Volt előtte egy nem tenyésztőtől származó kutyusom is, imádtam, és igen, nem volt szép, hogy szaporították, de ha már ott az a kis élet, hagyjam pusztulni csupán elvből? Így legalább nem került a gyepire, ami miatt mindig sírnak a törzskönyves gazdik...
Bocsánat, ha valakit megbántok, nem ez a cél, de nem értem, hogy minden második válasz az, hogy nem kéne szaporítani. Felfogták, tudják, de már megtörtént, akkor a kérdésre is válaszoljon valaki...
'Nekem is tenyésztőtől vásárolt kutyám van, de attól még nem vagyok elszállva tőle, és azért néha lehetne a kérdésekre is válaszolni. '
Tényleg? Nekem meg nincs tenyésztőtől vásárolt kutyám, de van 3 mentettem, és járok ki a gyepire, vannak állatvédő ismerőseim, tudom, hogy mi megy. Amíg egyetlenegy kutya is szenved idióta emberek felelőtlensége miatt, addig az egyetlen kérdés, amire válaszolni lehet, hogy 'mi a pics--nak szaporítasz, te idióta?'
nem mennek gyepire mivel itt nincs ilyen , egy olyan országban élek ahol a egy kenneles kutya egy átlag ember 4 havi fizetése így a keverékeket szeretik és tisztelik , és keresik , mivele egy érzékeny fajtatiszta kutyát nem mindenki bír fenntartani.
és mielőtt jön a sokkos hogy a fenntartása pénz :
itt mindenkinek van háziállata + kajamaradék ami bőven ellát egy kutyát tápolás nélkül is.
Magyarországon nem nagy cucc beviszik a gyepire és kész. itt nincs gyepi , ki meg nem dobja senki a kutyáját , mert egy főttojás, pár marék hus mindenkinek van otthon naponta hogy megetesse a kuytáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!