Normális, hogy ennyit alszik?
Van egy 4,5 hónapos beagle kiskutyám.
Itthon nem nagyon tudja lefoglalni magát egyedül,ezért elkezdtem vele többet sétálni,hogy utána én is tudjam végezni a dolgom.(itthoni meló,házimunka stb..)
Van,hogy napi 3-3,5órát is kint vagyunk,amit amúgy nagyon élvez,imád kint lenni,haza se akar jönni:D
(ez olyan 1-1.5 órás sétákat jelent)
Viszont amióta ennyit megyünk,azóta itthon teljesen ki van ütve.Ma is már vagy 4 órája alszik,kisebb megszakításokkal(kaja,víz,pisi).
Én meg kisit meg vagyok ijedve,mert eddig mindig tombolt itthon,fel se tűnt,hogy közben alszik is:D
Szerintetek baj,hogy ennyit alszik?
Félek,hogy túlterhelem szegényt.Mondjuk soha nem erőltettem a sétát,mindig ő szabja meg a tempót és van,hogy megállunk 5-10 perekre is ha ő a fűben akar feküdni/hemperegni.Soha nem ráncigáltam,erőltettem semmit.
Amúgy semmi más tünet nincs,kaki is szép,eszik is,jó kedve is van.
Vagy csak túlreagálom?Kicsit aggódós típus vagyok:D
Szerintem nem kell aggódnod. Egyrészt túl fiatal még, eleve sokat alszanak, most meg a sétáknál rendesen elfárad és azért alszik többet. Ha egy kiskutyának jó a kedve, és eszik, iszik rendesen, akkor semmi baja nincsen.
De mintha ez lett volna a cél nem? Hogy tudd tenni a dolgodat és ne tomboljon a kutyus. Sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!