Mi baja lehet a dobermanomnak? Sürgős
Sziasztok! Vasárnap időben hazaértem, és rögtön szaladtunk az ügyeletre! Kapott antibiotikumot. Ma reggel vinni kellett újra, ma is kapott egy adaggal. Most már sokkal jobb kedvű,egész nap játszik, szalad a papuccsal a szájában. (tehát annak már semmi baja), igaz azt nem engedi,hogy mi hozzá érjünk, de ez a legkevesebb.. Enni viszont nem nagyon eszik, csak reggel. Nem,hogy a kutyakaját nem eszi meg, még a felvágottat sem.. Lehet csak azért, mert reggel eszik rendesen és aztán nincs étvágya? Az orvos azt mondta,hogy több,mint valószínű,hogy megevett valamit, mert a hasát fájlalja a kutyus. De egyenlőre nem jön ki, csak akkor amikor hányt.. Rengeteg vizet iszik, ez is arra utal,hogy ég a gyomra. Reggel viszem újra! :)
Szerbiában élek, egy kis falucskában.
A konzerv nem úgy került a kutyához,hogy azt adtam neki enni,hanem a szemétben találta. Több,mint valószínű,hogy megtalálta még egy pillanatra bementem az udvarról :(
Köszi a normális válaszokat! :)
Az orvos megnézte a száját?
Most kellene ráhajtanotok arra, hogy a saját kutyátoknak bármely testrészét meg tudjátok nézni. Engednie kell ezt még felnőtt korában is. Kezdjétek talán a tappancs ellenőrzéssel. Először csak emeljétek fel a tenyeretekben. Aztán egyre tovább tartani. Majd megnézni az ujjak tövét, stb. Lassan, türelemmel, minden lépés után jutalomfalattal, dicsérettel haladni fogtok.
Benne marad! :)
Megnézte az orvos a száját, nagy hisztivel, de sikerült kinyitnia, és azt mondta,hogy semmit nem lát benne,minden ok vele!
Mindent megenged a kutyus, a szájába is nyúlhattunk eddig, mióta hányt, azóta nem engedi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!