Hogyan lehet a leggyorsabban kiskutyákat elajándékozni? A menhelyek vesznek be kiskutyákat?
Meg a felesleges almok ellen?Érdekes,én falun lakom és mégsem kóborolnak a kutyák az utcán.Amelyik igen,annak az idióta tulajdonosát jól megbüntetik,fizet,és érdekes módon rögtön nyugton tudja tartani portán belül a kutyát.Itt hiába pofázna arról,hogy a kutya ki tud szökni,ugyanúgy fizetne.Oldja meg,a kutyának nem az utcán a helye.
Kant is lehet ám ivartalanítani,erről hallottál már?Ha mindkettő ivartalan,akkor nem mászkálnak többet el.Ja és persze a "szeretem őket"nagyon kevés,foglalkozni,mozgatni,sétáltatni kell ám őket.
Könyörgöm magyarázd el nekem szépen türelmesen és szájbarágósan, hogy én hülye is megértsem és próbálj ész érvekkel meggyőzni, hogy miért is nem ivartalaníttatod az amúgy is keverék kutyá(i)dat??!
Értem én, hogy falun élsz, meg jó a szívd és minden éhező kóbor kutya a házad előtt vár kajára, de akkor meg pláne azt hihetném, hogy többet értesz kicsivel hozzájuk és tényleg, hosszú távon is jót akarsz nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!