Hogyan tudnám rávanni amsraffom az úszásra? Leszoktam vinni a közeli tóhoz, de csak a lábát dugja bele, miért nem úszik?
Figyelt kérdés
Amstsff, kutya,2014. aug. 14. 13:35
1/5 anonim válasza:
Nincs ismerős kutya, aki imád úszni?
Vagy te mész be és behívod.
Vagy vársz, aztán hátha kedve szottyan...
Apportírozni szeret?
2/5 anonim válasza:
Én az enyémnek labdát dobáltam a parton, mindig kicsit közelebb a vízhez, aztán a legszélére, picit a vízbe... végül pár nap múlva pont bele jó mélyen. Ment és első pár alkalommal csapkodva úszott érte, majd rohant is ki, aztán valamikor ráérzett és szép nyugisan úszkált, 2 héten belül már alig várta, hogy úszni mehessen. Mondjuk nekem könnyű, vízparton lakunk, volt időm bőven, hogy hozzászoktassam.
3/5 anonim válasza:
Sehogy. Én nem szeretem erőltetni az ilyesmit. A szuka kutyám nekem se úszik, csak addig megy be, ahol még a lába leér, de engem ez nem zavar. Vagyis egy kicsit igen, de annyira nem, hogy mindenáron megszerettessem vele a vizet. Egyébként meg lehet, hogy csak idő kell neki. Vannak kutyák, akik később kezdenek el úszni.
4/5 anonim válasza:
Jaj az én amstaffom is ilyen. Amikor fürdetjük is szegény ugrásra készen áll, úgy kell fogni sokszor. Nem akarom erőltetni sem, mert akkor egy rossz emlék örökre benne marad
5/5 anonim válasza:
Nekem is amstaffom van és retteg a víztől, belemegy mert azt mondjuk, de csak áll mint egy szobor. Tavaly bementem vele a kis kerti medencébe, jó 1 órán keresztül ült az ölemben egy moccanás nélkül, már nem éreztem a lábamat. Próbáltam dobálni neki valamit, vagy csak úgy pancsolni, de még a fejét sem merte mozdítani szegénykém. Aztán idén megtörni látszik a jég, vettünk ilyen kagyló homokozót, hogy a nagy melegben majd hátha belemegy, és egyszer teljesen magától bele is állt, nekem ez már siker :)
Kitartás, de ne erőltesd. Sajnos nálunk a környéken sincs hely ahol lehetne úsztatni, így otthon próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!