Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyapanzióban ragadt majd...

Sensation993 kérdése:

Kutyapanzióban ragadt majd elajándékozott kutyám!? SOS

Figyelt kérdés
Sziasztok betegségem és időszakos helyhiány miatt egy barátnőmre bíztam a keverék "Chanel" névre hallgató kutyám, mindíg vittem neki tápot az orvosi költségeket inyekciokat álltam el utaztam külföldre pár hónapra a barátnőm a tudtom nélkül a kippy kutyapanzióba vitte kutyámat amire 700e Ft.os terhet rakatott majd elajándékozták. Nekem hazudott végig azt mondta elszökött. Mit tegyek jelen esetben hogy visszakapjam a kiskutyám? nekem nincs pénzem és nem én rakattam be panzióba sem és ő nem hajlandó és ő sem tud fizetni.. a kutya orvosi papírja az ő nevén van MIT TEHETEK? van még rá esély hogy visszakapom valaha valahogy???
2014. aug. 13. 22:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
és hol van a kutya? lehet róla tudni valamit?
2014. aug. 13. 23:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez az összeg extrém magas,ráadásul számlákkal kellene igazolni a panziósnak.Vagy a barátnő kamuzik.Ha nincs a neveden a kutya,nem igen tehetsz semmit,Chipes egyáltalán?Mert úgy egy orvos megtalálhatná az új tulajokat és értesíthetné őket,hogy keresed a kutyád.Viszont ha nem tudsz a kutyának stabil hátteret biztosítani,inkább hagyd a kutyád,ha jó helyen van.
2014. aug. 14. 08:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Most nėzem az árakat.Előre kell fizetgetni,úgyhogy nem tudom,hogy hozta össze ezt a barátnő.Ha nem fizetett,a panziósnak legalább egy menhelyre,gyepire le kellett volna adni a kutyát,vagy értesíteni az állatvédőket,nem pedig tovább terheltetni a nyilvánvalóan soha ki nem fizetődő összeget.Keresd inkább egy ilyen helyen.
2014. aug. 14. 08:24
 14/16 anonim ***** válasza:
És beszélj a panzióssal.
2014. aug. 14. 08:28
 15/16 Szilvi & Argos ***** válasza:

Ezt az egészet nem is értem...hogy jöhet össze ennyi lóvé panzióban, hova lett a kutya, miért nem a Te neveden van, stb...

Keresd fel Dr. Pozsonyi Anikót, nagy kutyás ügyvéd...legalább abban tud segíteni, hogy merre indulj...

2014. aug. 14. 10:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Eleve ha maga a kutya te tulajdonod oltási könyvben illetve a chipben is benne vagy,hogy te vagy a tulaj.Így a te bele egyezésed nélkül nem ajándékozhatták el a kutyát.

Panziósok azzal törvényt sértenének.Mellesleg ez nagyon nagy összeg!! Ennyi pár hónap alatt is nehezen gyűlhet össze,kivéve ha havonta többszáz ezres műtéten esett volna át,meg károkat csinált,plussz kaja..de még akkor is nehezen,nagyon sok pénz ez.. Panzióst keresd fel a barátnőddel együtt!! kutya képével,hogy emlékezzen..

Ha ez nem akkor tényleg azt a kutyás ügyvédet hívd fel,hogy mi legyen..

2014. aug. 14. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!