Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szakadó esőben hohy vigyem ki...

Szakadó esőben hohy vigyem ki a kutyámat pisilni?

Figyelt kérdés
Ruhája nincs
2014. aug. 13. 21:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
eddig életében nem vitted ki esőben?
2014. aug. 13. 23:13
 12/16 A kérdező kommentje:
De csak most a festés közepetre valahova elkeveredett az eső kabátja
2014. aug. 14. 00:11
 13/16 Szilvi & Argos ***** válasza:
Egy kis nyári esőbe még senki nem halt bele esőkabát nélkül se...kutya meg pláne :)
2014. aug. 14. 10:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Az esővíz sokkal jobb a kutya szőrének , mint bármelyik sampon :))
2014. aug. 14. 11:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Nos az én kutyám szőre az esőben igazán büdös lesz, pedig alapjáraton semmi rossz szagot nem áraszt soha, de ha jól megázik... Nem valami kellemes. Szóval utolsó ezt cáfolni tudom. Ennek ellenére mi akár 2 órát is sétálunk esőben is. Nekem esernyő vagy esőlabát, neki pedig ott a vízlepergető szőre. Egy kis eső senkinek sem árt, se a kutyának, se Neked. Persze nem arról beszélek amikor 100 km/h-s szél van és villámlás, felhőszakadás. Akkor énsem megyek kutyát sétáltatni, de csendes-közepesen csendes esőben miért ne? :)
2014. aug. 14. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Na latod, a kutyad nem zavarja.

Enyem mas, ha mar csak csepereg, mar akkor sem hajlando kimenni, neha olben kiteszem es olyankor egyfolytaban razza magat, pisil, de menetkozben es mar rohan is be vissza. Ha kaki van es esik, kepes egesz nap tartogatni, inkabb.

Van kabatja, esoben orommel bujik bele, de a fejet nem vedi es kabarban is zavarja az eso.

2014. aug. 14. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!