Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kztyám fél az idegenektől....

A kztyám fél az idegenektől. Ugatja őket és behúzza a farkát. Mit tegyek? Német dog, ezért félnek tőle.

Figyelt kérdés
6 hónapos német dog kutyám van (már most 40 kg) és ma bejött egy számára idegen ember. Nem mindenkinél csinálja ezt de őt ugatta valamiért. Behúzta a farkát és hátrált. Félt tőle. Hogy tudom ilyenkor oldani a feszültséget?

2014. aug. 13. 20:07
 1/4 anonim válasza:
Honnan van? (tenyésztő, szaporító, menhely, utca)
2014. aug. 13. 20:19
 2/4 sippara ***** válasza:
Rendesen szocializálni kéne - illetve kellett volna. Mennyit sétáltok naponta, milyen programokkal?
2014. aug. 13. 20:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Tenyésztőtől való. Annyi eszem van hogy ha beruházok egy német dogra akkor nem az első 10 ezer Ft-s kölyköt hozom el a vásárból.....

3 hónapos kora óta járunk vele kutyasuliba. Napi szinten sétálunk vele az utcán is. Este is! Van amikor nincs gond de van amikor ez előjön ez. Most megkértem az illetőt hogy adjon neki jutalom falatot. Ebből gondolom hogy mi rontunk el valamit, mi nem csinálunk valamit jól. De ez a szocializálni kéne meg hasonló szemrehányós szarok nem sokat érnek.... értelmes válaszokra vagyok kíváncsi. Olyanra aki érti is a problémát és tud nekem használható tanácsot adni.

2014. aug. 13. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én kutyám is ilyen volt, amikor megkaptam, de az első, amit megtanítottam neki, az a "hagyd" volt és onnantól amikor rázendített csak rászóltam és abbahagyta. Falkavezér-mizériával tisztában van? Mert akkor tudnia kellene, hogy a te dolgod megvédeni őt, a te dolgod eldönteni, hogy kit kell megugatni.
2014. aug. 13. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!