Kinek van különleges kutyafajtája?
Figyelt kérdés
Milyen fajta?
Esetleg kép?
2010. jan. 13. 19:15
11/20 anonim válasza:
Amerikai AKita! Mindig le szálhúzózzák:P Vagy a múltkor azt mondták kaukázusi keverék:(
www.szepsegeim.hupont.hu
12/20 anonim válasza:
A tricolour spániel már régen nem különleges, hála a szaporítóknak. Bár tény, hogy az emberek ismerik a feketét, a Papp Rita korszaknak hála az aranyat, a többi meg keverék (nekem chocolate-white and tan /csokoládé-fehér foltos és cser/ spánielem van, nagyon nagyon ritka, az országban úgy tudom, több nincs is. Előtte egy albínó spánielünk volt, akinek az egyik szeme tengerkék, a másik zöld volt, és az orra meg a tappancsai rózsaszínek!)
13/20 anonim válasza:
14/20 A kérdező kommentje:
Hű! Mind szép és különleges.
Még várok válaszokat. :-) =)
2010. jan. 14. 19:07
15/20 anonim válasza:
ilyen dobermannt még nem is láttam. Igazán szép. :)
16/20 anonim válasza:
Hát itt pedig nincs sok tri-color :) Pedig nagyváros ;)
17/20 anonim válasza:
Nekem egy jugoszláv farkasölőm van. Törzskönyvezett,mégis szinte sehol se található ez a fajta meg, sőt nem csak szinte... mindig összekeverik a kaukázussal:(:(
Remélem megjeleníti=)
18/20 anonim válasza:
Tele van az ország jugoszláv farkasölővel o.o
Még szaporítók is akadnak...
19/20 anonim válasza:
Hát sok helyen jártam, de bárhol kérdeztem senki sem ismerte a fajt. De jó tudni=)
20/20 anonim válasza:
Fütyi nevű kutyám lány volt és rendesen megijedtek tőle a népek, ha jó volt a kedve, mert mosolygás képen nagyon vicsorított. persze végtelen aranyos kutyus volt és rettenetes különleges (nekem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!