A yorkim Yorkie? Viselkedése nagyon eleven játékos de más kutyáktól félénk. Képet is tudnák róla küldeni mert itt sajnos nem nem lehet képet csatolni. Az orra is hosszúkás nem pedig "benyomott" Szeretném kérni a segítségeteket.
"Am nincs törzskönyve de az állatorvost akitől vedtem és oda viszi a kutyáit azt mondta az állatorvos hogy eredeti :/"
Ha nincs törzskönyve, honnan tudod, hogy az apja, anyja, nagyanyja, nagyapja, dédszülők, stb is yorki volt-e, nem valami más? Vagy hogy tök véletlenül nem rokonok-e?
És nem, törzskönyv nélkül nem "eredeti". Ahogy a Louis Vuitton táska vagy a Converse cipő sem eredeti ha nincs benne az ezt bizonyító címke. De persze a kínai piacon meg lehet venni ezeket is, ahogy a yorkidat is, csak ne nagyon számíts ugyan arra a "minőségre". Jó üzletet között ez a sarlatán állatorvos, ha lesántul a kutya patella miatt (ami egy örökletes betegség, 1 lábra a műtét "csak" 100 ezer forint), vagy megvakul PRA miatt, netán élete végéig epilepsziás rohamai lesznek, akkor annyit tejelhetsz neki, hogy mehet nyaralni a Karib-szigetekre.
Kinek mi.
Eddig mindenki azt mondta hogy nagyon szép a kutyusom. Másik nem azt kérdeztem hogy vennél-e ilyet.
mennyi idős a képeken?
szerintem nem tisztavérű kutyus, de attól még aranyos
viszont az hogy fél a kutyáktól nem fajta "jellemző" hanem nevelési/szocializációs probléma és egy kutya iskola tud rajta segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!