Nagy568 kérdése:
Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm aki Békéscsabán lakik örökbe akart fögadni egy kölyök kutyát. Az alábbi helyeket kereste meg: békéscsabai kutya menhely és Osiris kutya alapivány. Nem kapott kutyát mert panelben lakik. Az orisis alapitványtől környezet tanulmányra akartak jönni erre az ismerősöm azt mondta hogy először a kutyát szeretném látni. De ők először környzet tanulmányra szeretnének jönni. Küldöm a linket: [link] innen akartak kutyát ki venni egy akitát.2014. aug. 11. 21:24
1/12 A kérdező kommentje:
kicsit furcsának tartottam a hozzáállást a részükről. Eddig támogattam a csabai menhelyet de ezek után már nem fogom. Hiába viszek én tápot a kutyáknak honnan tudom hogy a kutyáknak adja oda vagy haza viszi és saját kutyáját fogja meg ettetni. Ezek után a csabai menhelyben nem bízom.
2014. aug. 11. 21:27
2/12 anonim válasza:
Miért nem megy az illető a gyepire?Ott nem tökölnek ennyit.Fizeted a kutyát és viszed.
3/12 anonim válasza:
Megvan a menhelyeknek a heppje. Az orisis azért akar környezet tanulmányt csinálni, hogy okuk legyen könnyedén NEM-et tudjanak mondani. Valószínűleg túl sok negatívumot láttak, tapasztaltak. Ilyen menhelyeket jobb kerülni, mert nekik az az ideális jelölt, aki egész nap otthon van, mindig van pénze, és legalább ultra állatvédő ő is. Szóval kicsi a lista, akik megfelelnek nekik. Viszont abban hibázott, hogy nem a szomszédok beleegyező nyilatkozatával együtt ment kutyát keresni. Amint meghallják, hogy "panel"-ban lakik, abban a pillanatban elő kell venni a papírt, hogy a szomszédoknak nincsen kifogása egy kutya ellen.
4/12 anonim válasza:
Azért egy akitát lakótelepre vinni.... mellette még gondolom, dolgoznak, netán tanulnak a családban.....
Ebben a helyzetben nem a menhely a hunyó.
5/12 A kérdező kommentje:
mert nekik kölyök kutya kell két gyerek mellé. Az illető valóban kutya imádó. Amikor szabadságra szoktam menni 2-3 napra mindig hozzájuk viszem a pulit és az akita kutyáimat. És naponta hatszor le vitte őket. Nem került volna rossz helyre a kutyus. Ezek után meg a véleményem a menhelyekről.
2014. aug. 11. 21:43
6/12 A kérdező kommentje:
lenne ideje kutyát sétáltatni. mindegy majd én venni fogok nekik egy kutyát de menhelyről soha ha enyire kekeckednek.
2014. aug. 11. 21:46
7/12 anonim válasza:
Harmadik válaszoló vagyok. Nem minden menhely ilyen, csak kifogtátok rendesen. Van több olyan menhely, ahol az ország bármelyik sarkába szívesen adnak kutyát, szerintem őket kellene megtalálnotok és beszélni velük.
8/12 A kérdező kommentje:
Ahol laknak mások is tartanak kutyát pannelben. A lakókkal nem lenne gond. Csak a kutyákat sajnálom majd oda fogják adni valakinek aki kertes házban lakik és majd láncot rak a nyakába vagy kennelben fogják tartani. Ettől még a pannel százszor jobb.
2014. aug. 11. 21:50
9/12 A kérdező kommentje:
Bunkóság hogy meg sem engedtég hogy meg nézze a kutyákat, életemben ilyet nem hallottam.
2014. aug. 11. 21:52
10/12 A kérdező kommentje:
a csabai menhelyen azt mondták neki amikor azt hallották hogy paneleben lakik hogy most járvány van az osirisznél pedig hogy először környezet tanulmányra jönnének ki(de a kutyát nem engedték hogy meg látogassák) de amikor meg hallották hogy pannelben laknak végképp nem. Mindegy beszéltem velük 2 hét múlva egy sharpei fog hozzájuk kerülni 8 hetesen egy tenyésztőtől. Ezek után meg van a véleményem a menhelyekről. Arra is gondoltam hogy azért nem lehet őket meg látogatni mert lehet hogy éppen akkor altatják el örökre néhány kutyát.
2014. aug. 11. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!