Annyira kutyázhatnékom (bandázás, kutyasuli, túrák stb) van, de nincs rá módom, mert a kutyám idős. Mit tegyek?
Utóbbi 1-2 évben kezdett elég komolyan érdekelni a kutyázás.Eddig is kutyáztam hiszen 12 éves a kutyusom.De csak sétálgattunk,parkba kirándultunk,itthon trükköztem vele,meg még trükközök mai napig.
De egyszerűen hosszú sétákat már nem bírja,illetve eléggé lassúcska szegénykém. Én meg annyira be vagyok "indulva",úgy kutyáznék komolyabb szinten.
Sajnos lehetőségem nincsen még egy kutya tartására.Csak ha elköltözök.Az meg nem most lesz :/
Jelenlegi idős kutyusomat nem szeretném megerőltetni semmiképpen!!
Hogy bírhatnám mégis ki addig míg nem lehet még egy kutyusom?
Gondolkoztam a önkéntes munkán,csak a közelben egy menhely sincs.Az itteni kinn van vmi tanya szerűségen amit átalakítottak menhellyé.Csak autóval lehet megközelíteni
A pestiek is mind messze vannak.
Jelenleg nincs munkahelyem így a szüleim költségén érthetően nem fogok bejárni önkénteskedni.
Pont azért nem lehet még egy kutyám,mert a szüleimmel lakok egyenlőre és ők még egy kutyát nem engednek meg.Szóval ideiglenesezni sem tudok.Ha lenne egy menhely a közelben eljárnék oda sétáltatni meg minden.De mesze vannak :/
Tavaly nyáron sétáltattam ismerősöm vizsláját.De azt mondták nem kell minden nap és csak 1 héten 2x tudtam sétáltatni.De most már ők is meg tudják oldani,szóval nem kellek :/
Minél előbb kell szereznem egy meló helyet,aztán ahogy tudok elköltözök,össze szedem magam és örökbe fogadok egy kutyust :) Csak évek kérdése sajnos :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!