Milyen fajta lehet ő?
Valami lelketlen r*hadék kitette ezt a két blökit egy várostól távol eső autós pihenőben. A szemünk láttára hajtott el, csak lestünk, hogy miért hagyta itt a kutyát...
A kis borzas fehéret én és a párom fogadtuk be, a másikat a párom haverja és a családja. Holnap mennek állatorvoshoz, de jó lenne tudni, hogy kb. milyen fajta lehet benne, mert gondolom keverék. Nem ismerem ezeket a kisebb fajtákat, nagyokban "utazom" :D
Érdekesség, hogy foltos a bőre. Tegnap megfürdettem, akkor vettem észre. Van olyan fajta aminek ez jellegzetessége?
Megvan a jelöltünk: [link]
Pénteken megyünk érte, ha minden jól megy jön is haza velünk :)
Változott a terv, már otthon van :)
kicsit megnyírták a menhelyen, de szerintem ez is jól áll neki :)
Mondjuk a párom anyját egy élmény volt lebeszélni a 40 ezres szaporítós "jajdeédes és úgyis kölyök kell ide" bolognese-re hajazó kiskutyákról...
"Mert neki már volt két törzskönyves kutyása is, és én ne mondjam meg neki, hogy azok nem fajtatiszták!" (apród.hu... szerinted?)
Szerencsére a páromnak sikerült elmagyaráznom a tenyésztő és a szaporító közti különbséget, de mivel 100 ezer pénze nincs törzskönyvesre, ezért a menhely volt a legjobb választás... meg amúgy is, az érzés, hogy meg lett mentve egy kutyus, az úgy jó érzés, na :D
Eddig jól elvan, kezdi megszokni a dolgokat. A páromat imádja, engem is, az anyósjelölt valamiért mumus, de majd vele is megbékél :)
A szobatisztasággal vannak gondok, jó lenne pár tanács hogy mivel lehet meggyorsítani a szobatisztaságra nevelést, de erről írok ki egy másik kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!