Miért érzek így a kutyusom iránt? Utálom magam ezért.
ő nem tehet erről:S
ás tényleg nem ezt érdemli
ártatlan
hiddel a régi kiskutyád most boldogan néz titeket,és örülne hogyha te elfelejtenéd hogy milett vele és csak arra gondolnál hogy boldog most
:)
Nem lehet,hogy azért érzel így,mert még nem heverted ki az első kutyusod elvesztését? Ilyenkor a különbségek jobban kitűnnek,és mivel nagyon hiányzik,talán úgy érzed,az első kutyusod jobban szeretted,mint a másodikat...Idővel,ha "próbára tétetik a kapcsolatotok", pl beteg lesz a kutyus, vagy felejthetetlen élményt éltek át közösen,talán elmúlik ez a hasonlítgató érzés. De persze mindig hiányozni fog. Nekem is volt ilyen,a második (igaz,nem ugyanolyan fajták voltak) örökké rosszalkodott,és folyton az furakodott az agyamba,h bezzeg az első nem tett ennyi rosszat..
Csak azt tudom kívánni,h halványul az érzésed,és jobban leszel :)
Egy olyan kiskutyát látsz tökéletesnek, aki 1 hétig volt veled betegen?
Hidd el, ha tovább veled lett volna, ő is csinált volna rosszaságokat stb... Ilyenek a kölykök.
Köszönöm. Remélem is,hogy elmúlik, mert utánna ha belenéz a szemembe és látom,hogy ő mennyire szeret engem..megtudnám magam folytani..áh.:(
Igen talán még nem hevertem ki, sőt biztos..sokszor elsírom magam ha visszagondolok a szenvedéseire..:(
3. válaszolónak:
Nem az,hogy tökéletesnek látom, de az a kiskutya, sokkal kisebb volt, mint a mostani, törékenyebb, egyszer sem csóválta a farkát abban a kevés életében és látszott rajta,hogy beteg...mikor elaltatták azelőtt, ahogy rámnézett,tudta,hogy itt a vége..
Tisztában vagyok azzal,hogy ő is rossz lett volna, de...nemtudom ezeket az érzéseket kitépni magamból..pedig elhiheted,hogy megtenném ha lehetne.
első vok
nekem is volt ilyenhörcsöggel
denem ő tehetet róla :S
20:26
Igen tudom,hogy könnyebb,4 napig egyfolytában csak sírt és küzdött.. de olyan igazságtalan az élet...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!