Mit adtok enni a kutyátoknak?
Lehetséges verziók: jó minőségű táp, rossz minőségű táp, nyers kaja, főtt kaja, maradék.
Ki mit ad neki enni? Mit gondoltok, melyik a legjobb módszer és miért? Egészséges a kutyátok? Mennyibe kerül nektek havi szinten az etetése?
20 kiló darált marhahúst most vettem 140FT/kg áron.Ez 1 évig elég.Hozzá még kacsafarhátat 129FT/kg áron 16 kilót-szintén 1 évig elég.Tehát 2800FT+2064=4864FT
Még kap mellé halfejet 100FT/kg=5 kiló/év=500FT
Belsőség(marhavese, marhalép, csirkemáj):5 kiló/év=kb 1500FT/év
Zöldkagyló 4200Ft volt két évre elég=2100FT/év
Lucernapor:1200Ft/év
Zöldség:6,5 kiló/év=mondjuk 200FT/kg répa vagy akármi:1300FT
Néha kap egész tojást, mondjuk heti 1x-30FT/tojás-mondjuk 1500Ft/év vagy annyi se mert szoktunk kapni.
Tehát olyan:12-13 ezerből jövök ki!!-tudom mert grammra kivan mérve az adagja és úgy van lefagyasztva
A húst a piacról(vidéki nagyváros) és egy kutyás ismerősömtől szerzem be.A zöldkagylót netről rendelem az internetpatikából, a lucernaport bioboltban vettem az is 250 g-os két évre elég lenne de lejár a szavija 1 éven belül.A zöldséget, tojást piacról meg boltból veszem.
Tehát olyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!