Úristen! Ez a kutya már túl édes! Milyen fajta?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül egy ilyen kutya? Nagyon tetszik! Nektek mi a véleményetek róla?
2014. aug. 6. 22:47
1/17 anonim válasza:
Pekingi.Ha nem ragaszkodsz a kölyökhöz,nagyon sok van menhelyen belőlük.
2/17 anonim válasza:
Pekingi palota kutya. A menhely sajnos tele van velük :(
Alsó hangon 150.000
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az hogy lehet, hogy az a kutya amit mutattam olyan édes pofijú, a többi linken szereplő kutya, igaz hasonlít rá, de mégis olyan mogorva kinézetű?
2014. aug. 6. 23:35
6/17 anonim válasza:
Mert a fenti kutya egy keverék. Pegingi palotapincsi ami kb a Pekingi palota kutya és valamilyen más ( bocsi hirtelen nem jut eszembe)-ből keletkezett szaporítók gyümölcse. A pekingi palota kutya na az már más de ha lenyírod a szőrét akkor kb ilyet kapsz. Nekünk volt amikor kicsi voltam TK-s pekingia, szép volt nagyon és hasonlított erre.
7/17 anonim válasza:
Ez nem Pekingi, az teljesen más.A tibeti spánielre hasonlít inkább.
8/17 anonim válasza:
9/17 anonim válasza:
"Palotapincsi" Tulajdonképpen Mari néni keveréke :) ezért néznek ki ilyen változatosan. Mivel keverékről van szó, nem ajánlom, hogy egy kanyi vasat is adj érte. Inkább nézz szét közeli menhelyeken, gyepiken, elég gyakran ilyen jellegű kutya + itt is: [link]
Két hasonló fajta van, a pekingi palotakutya és a tibeti spániel, de Magyarországon viszont viszonylag ritka a törzskönyves példány.
10/17 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik a törzskönyves pekingi. Szerintem elcseszték vele a fajtát, nem beszélve a rengeteg betegségről amire hajlamosak. A régi palotakutyák bizony így néztek ki mint "Mari néni keverékei". Sokkal inkább hajaztak a mostani tibeti spánielekre, csak a fejük volt másabb és a jellemük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!