Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Taste of Wild vagy Brit care?...

Taste of Wild vagy Brit care? SOS!

Figyelt kérdés
Megrendeltem már a TOW-ot, de most olvasom, hogy külföldön botrány volt a gyárral. Elbizonytalanodtam. Akkor nem is olyan jó ez a táp? Még holnap telefonon ki tudnám cserélni.
2014. aug. 5. 17:33
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Szia maxitabi! De örülök neked. :)

Igen, régebbről emlékszem, hogy azon a tesztoldalon sok olyan táp van ami nálunk nem kapható, de azért mégis segít egy kicsit.

Köszi, hogy írtál. :)

2014. aug. 5. 19:06
 22/32 A kérdező kommentje:
Te melyikkel etetsz ha nem titok?
2014. aug. 5. 19:06
 23/32 Maxitabi ***** válasza:
orijen adult
2014. aug. 5. 19:14
 24/32 A kérdező kommentje:
Hát igen, azt néztem én is, drága sajnos. De gondolkodom, lehet, hogy megszorítjuk az szíjjat és azt fogom venni ha van csirkementese.
2014. aug. 5. 19:20
 25/32 anonim ***** válasza:
Nekem a Brit Care nagyon bevált minden szempontból, előtte próbálgattunk sok mást, valami baj mindegyikkel volt.
2014. aug. 6. 01:17
 26/32 anonim ***** válasza:

amíg jó volt, a totw sokkal jobb volt, mint a brit. aztán én nem tudom mit csináltak vele, de már nem ugyanolyan volt, azóta mást etetek (acana). hogy az összetételt vagy az arányokat változtatták én nem tudom, de közel sem volt már annyira jó a kutyának, mint előtte, de simán lehet, hogy ez csak ránk igaz.

a brit care az enyémnek sajnos kevés, de amúgy nagyon jó tápnak tartom.

2014. aug. 7. 13:16
 27/32 A kérdező kommentje:
Hát, köszi, de már megrendeltem. Kipróbálom, aztán majd meglátjuk. Mi az Acanával voltunk ugyanígy. Kb. 3 évig azt ette, a bárányos-rizsest, aztán egyszercsak olyan büdös, erős, intenzív szaga lett, a kutyám meg vakaródzott (nem biztos, hogy attól, lehet a pollentől is),de mi lecseréltük.
2014. aug. 7. 18:16
 28/32 A kérdező kommentje:
Intenzív szaga lett a tápnak, nem a kutyának. Bocsi, de kissé félreérthető.
2014. aug. 7. 18:17
 29/32 anonim ***** válasza:
ezért kell kipróbálni több tápot, az egyik csak beválik :) ha meg nem, akkor van más megoldás is.
2014. aug. 8. 00:50
 30/32 A kérdező kommentje:
Ha BARF-ra gondolsz, akkor azt is csináljuk, de azt csak néha.
2014. aug. 8. 06:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!