Tikap csivavát hol lehet venni?
Figyelt kérdés
Mindenki leszólja a mini csiviket pedig vannak. Ma reggel boltol hazafele egy lánynál volt egy extra pici. Kérdeztem milyen azt mondta tikap csivi és már 3 éves. Akkor ez hogy? Nekem is ilyen kell, ami nem nő meg nagyobbra. Lécci írjátok meg hol lehet ilyet venni mert anyuval siettünk és nem tudtam dumálni a lánnyal.2014. aug. 5. 11:08
31/33 anonim válasza:
Édesdrágajóistenem, kérlek mondd, hogy ez valami kamukérdés...
Ezek az egyének lesznek a következő generáció????????
Megyek és fellógatom magam a tikapfára
32/33 anonim válasza:
Na ez azért nem igaz :D
Én is mai generációs vagyok…
Ő csak egy olyan akinek alacsony az IQ szintje
33/33 anonim válasza:
Hú. Inkább nem megyek bele a szülés-házasság-hét évig él egy kutya butaságaidba. Inkább nem.
Tikap/teacup csivava nem létezik. Ezek csak a fejlődésben visszamaradott kutyák még inkább visszamaradott utódai. Ne-vegyél-ilyen-kutyát. A neten meg bármit lehet találni, ha most felmegyek jófogásra, és kiírom, hogy "lila extraszupernagyonmini krokodil eladó, három kilós nagykorában" akkor az létezni fog? Nem, nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!