Hogyan neveljem, etessem és mit kapjon most a kutyám?
Sziasztok!
Most kaptam egy kis kutyát, nem tudom hány hónapos lehet vagy hetes. De kivan nyílva a szeme és tudd járkálni igaz néha bicebóca de aranyos és jól megy. Még az anyuja miatt sírt picit néha mikor megkaptam de már most így délután nem!
Azt kérdezném hogy:
- Mit adjak neki enni? Kis tesóm véletlen macska ennivalót adott neki amibe hús van stb, 5 darab szemet ez nem gond ugye? Anyuék azt mondják hogy nyugodtan ehet majd mindent, meg maradékot is ha nagyobb lesz. De most mit adjak?
- Megfürdettem most, mert bolhás volt de holnap megint megfürdettem és Matador vagy milyen kutyás bolhairtóval be porozom vagy mi, ugye ez nem gond?
- Mit adjak neki inni? Tejet adtam neki legelőször megitta nem volt hasmenése szerette. De már vizet kap.
- Lány kutya mikor várható a tüzelő időszak?
- Ti hogy neveltétek? Már mint én azt akarom hogy játsszon velem. Meg védjen ha netán betörnének stb!
Válaszokat előre is köszönöm!
Szia,
olvasd el Jan Fennel Kutyapszichológia és Cesar Millan Hogyan neveljünk tökéletes kutyát és A kutya mint családtag c könyvét (meg a sorozata);ill Victoria Stilwell sorozata,könyvei. Ezekből nagyon sok minden elérhető a neten is!
Jó kutyázást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!