Hogyan lesz az emberből kutyatenyésztő?
Most nem arra vagyok kíváncsi, mi a különbség a tenyésztett és a szaporított kutya között, van bőven oldal ami erről szól. Az érdekel, milyen folyamst megy végbe, aminek során egy emberből tenyésztő válik, és nem szaporító. Mit csinál máshogy egy kezdő tenyésztő, mint egy "jobbféle" szaporító?
Mit kell tenni ahhoz hogy valakit tenyésztőként ismerjenek el?
Azért érdekel ez, mert arra gondoltam, ha lesz majd elég tapasztalatom, belefognék, persze csak ha tényleg tudnám jól csinálni. Ez nem mostanra szóló terv, tk nélküli kölyökkutyám van, nem is vele akarnám elkezdeni, de tanulni azért tudok tőle is. Mit gondoltok?
Hogy értetted akkor a hülyét? Úgy hogy legyek belehülyülve a fajtába, szeressem nagyon?
Ezt magamtól is tudom, szeretem is nagyon a fajtát, de még nagyon sokat kell tanulnom, tuti nem kezdenék most bele.
Azt viszont magyarázd el, miért ráfizetés? Minek tenyésszek, ha nincs belőle hasznom? Ha csak ölöm bele a pénzt de nem keresek rajta, akkor túl sok értelme nincsen, akkor inkább fajtamentős leszek, vagy az se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!