Egy 70nm lakásba mien kutyát lehet tartani ami nem hulljtja a szőrét és nem rágcsál? ÉS napi 3-4 órahosszát is eltudnék vele tölteni.
Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 23:18
1/9 anonim válasza:
Kínai kopasz kutyát. Bár az is rágcsál, amíg kölyök, vagy éppen unatkozik. Minden más fajta szőrhullató. Még az emberfajta is.
2/9 anonim válasza:
Nem igaz, hogy minden más fajta szőrhullató.
3/9 sippara válasza:
Kezdjük ott, hogy minden kutya vedlik. Az ÖSSZES. Még a kínai kopasz is. Bizony. Vannak olyan fajták (yorki, bichonok, uszkárok, kínai kopaszok, stb), akik vagy annyira keveset vedlenek, vagy olyan szerkezetű a szőrük (a kihullott szálak nagyrészt a bundában maradnak), hogy a többiekhez képest meglehetősen kevés szőrt hagynak el konkrétan a lakásban, cserébe viszont járhatsz velük kozmetikába rendszeresen. Rágcsálni rágcsál minden kölyökkutya, és általában azok is, akik nincsenek rendesen lemozgatva és/vagy szeparációs szorongással küzdenek. A kölykök rágcsálásának sem kell feltétlenül konkrét rombolást jelentenie, a legtöbbjüket kitartó odafigyeléssel rá lehet szoktatni erre való játékok rágására, és akkor nem sérül a bútorzat. Ha tényleg mostantól 15 évig napi 3-4 órát rá tudsz szánni, és ezt ki is akarod/tudod tölteni valamivel (gondolok itt valami sportra akár hobbi szinten), esetleg még suliba is elmentek, akkor gyakorlatilag bármilyen kutyát választhatsz (nyilván keleti pásztorokat nem veszünk lakásba, de BÁRMI mást).
4/9 anonim válasza:
Társasági kutyák, külön fajtacsoport. Böngészd át ezt a listát, és válaszd ki a számodra legideálisabbat. Kutyát választani nem 5 perc, hosszas megfontolás és utánaolvasás kell ahhoz, hogy jól döntsél.
5/9 anonim válasza:
Plüss. Bocsi, de akinek az a szempont, hogy ne rágjon meg a szőre se hulljon, annak én nem javaslok mást. Van elég neveletlen szerencsétlen ...
6/9 anonim válasza:
Uncsiii!! Miért ne lehetne kutyája azért mert nem szeretné hogy mindent megrágjon?! Miért mondjátok mindenkinek hogy plüss kutyát vegyen, csak azért mert valamit nem akar.
7/9 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, hogy ne rágjon meg mindent. De aki utána néz a kutyáknak, az tudja, hogy erről le kell nevelni, nincs olyan fajta, amelyik nem rág kölyökként ...
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat hasznosak voltak.
2014. aug. 4. 10:10
9/9 pihécske válasza:
Én nekem a Máltai Selyemkutyám nem hullatja a szőrét nagyon és elég kicsi kutyusok!Kiskorában játékát rágcsálja,meg néha cipőt,de kinől belle!
Nagyon játékos kiskutya!Én Máltait ajánlok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!