Miért csinálja ezt a kutyám?
Figyelt kérdés
Van egy kerékgumiba virág ültetve, állandóan kikaparja belőle a földet a járdára:D nemtudom miért csinálhatja? :) Van vkinek ilyen tapasztalata?2010. jan. 11. 21:10
1/4 anonim válasza:
a kutyáknál alapvető ösztön, hogy ásnak, főleg a zsákmány elrejtése a lényege. Ha nincs megértetve vele, hogy nem szabad, mert a "falkavezér" nem akarja, akkor így vagy úgy de ásni fog. Az hogy miért pont ott, ahol, azt csak ő tudja biztosan :)
2/4 anonim válasza:
én kutyám is csinálta ezt. Virághagymákat ültettem. Láttam, hogy a szeme sarkából nézi. Aztán éjjel kiásta.
Gondolom kiváncsi volt, mit áshattam el oda.
Úgyhogy szerintem a te kiváncsi mi lehet a virágok alatt. Akárhányszor visszatemeted ki fogja ásni.Boldog kiegyensúlyozott kutya
:-))
Nem lehet rájuk haragudni
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nem bizony, imádom :))))
2010. jan. 12. 18:54
4/4 anonim válasza:
Valamit érez a kerékben. lehet hogy patkányszagot, stb.
Mert a többi virágot nem rágja, meg ássa ki nálunk.
NÉZZ utána mi lehet a baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!