Milyen vicces, ciki történetetek van kutyáról?
Kettő kutyám van, és jellemző, hogy torkomszakadtából ordítok, hogy "Lááábhoz!", mire 2 perc után észreveszem, hogy sóhajtozva állnak a lábam mellett...
A legcikibb, ami velem történt, amikor pici volt az egyik kutyám, és a buszon vittem az orvoshoz oltásra. Szólt a telefonom, ezért egy pillanatra letettem a kutyát a lábam mellé. Mire odanéztem, odakakkantott az egyik ülés alá. Így négykézláb, a kutyát az egyik kezemben egyensúlyozva, a másikkal a kulát szedve pironkodtam a tömött buszon. Marha jó érzés volt. :D Akkorát kakált, mint ő maga...
aranyos is lehet?
barátnőm hatalmas bernáthegyijéhez egy nyúl költözött ideiglenesen. féltek, hogy szét fogja tépni, de úgy megszerették egymást, hogy a nyúl a kutyán feküdt az ólban úgy aludtak.
Menhelyről hozott kölyökkutya, első a családban (mindenkinek hörcsöge volt eddig).
Megevett egy kis konzerv kutyakaját, jött a lefekvés ideje. Állandóan nyafogott, nem szokta meg az egyedül alvást, így magam mellé vettem az ágyba (tudom, hogy ez rossz taktika, de később magától kiszokott onnan, mert túl nagyra nőtt).
Kb este 9-kor lebucskázott az ágyból és nyafogva föl-alá járkált. Pizsiben lementem vele egy füves részre, hátha csak ez a baja, csakhogy annyira félt, hogy nem mert semmit se csinálni.
Felmentünk a lakásba, körbe-körbe bolyong nyafogva, óvatosan felemelem, mire elengedte magát és végigkakilta a lábam (combtól lábfejig bőven, hasmenése volt).
Csönget a szomszéd (este negyed 10-kor, valami kulcsot akart anyámtól, állítólag megbeszélték, hogy ekkor jön érte), anyukám kinyitja az ajtót, a szomszéd csak annyit lát, hogy (érezhetően) szaros pizsamával előtte megyek el, bűzölgő lábnyomokat hagyva magam után... No comment.
Ja meg amikor azzal jön át a szomszéd hogy a kutyád felzabálta 3 adag pudingjukat, a kutyusod meg meletted éppen teli pocakkal horkolva alszik :D
4-es voltam :)
A golden retrieverem imádja az autókázást, neki édes mindegy milyen kocsival, csak ülhessen be, aztán uzsgyi. Na mikor még kicsit volt, egyszer a sétán jött mellettem, akkor épp flexin volt, hogy szagolhathasson erre-arra... elmentünk parkoló mellett, hirtelen hallom : SZEDD KI A KUTYÁDAT A KOCSIMBÓL!!!
A goldenem lemaradt egy cseppet és ki volt nyitva az egyik parkoló kocsi ajtaja, ő meg szépen beugrott :D
Egyszer a kutyánk alig bírt menni, furán tartotta magát, a hátsó lábaival is furán lépkedett.
Kihívtuk a dokit, (az udvar egyik fele le van betonozva) azt mondta, lehet hogy attól száradt ki a talpa, berepedezett, és azért fáj.
Adott kenőcsöt, hogy masszírozzuk a talpába, meg zárjuk be a kertbe, ne mehessen a betonra.
Vagy fél óráig masszíroztuk a talpait. Az egész család. Mindenki 1 lábát.
A kutyán rendesen lehetett látni, hogy kiröhög minket! :)
Aztán bezártuk a kertbe, ott forgolódott vagy 5 percig, kulázott egy rettentő keményet, aztán boldogan szaladgált, mint ha mise történt volna.
Szorulása volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!