Mi a baja a kutyámnak?
Sosem értettem az ilyen gazdákat, ha igazán szereti a kutyáját miért érzi tehernek a sétáltatást? Nem azt mondom, hogy pórázra kötve vidd őket, nyilván el lehet engedni, de miért nem mész ki velük? Én mikor az enyém egy kicsit is kikerül a látótávolságból már kezdek izgulni vajon nem jön e éppen egy autó, vagy másik kutya...
A kérdésre válaszolva én minél hamarabb orvoshoz vinném, nem értem miért kell megvárni míg súlyosbodik a helyzet. Kitudja mit evett meg, lehet-e tőle komoly baja...ha méreg, akkor minél előbb orvoshoz kell juttatni. Azt tudom javasolni, hogy mondd meg apukádnak hívjon fel egy állatorvost, és kérdezze meg szerinte van-e teendő, mit tudtok csinálni...hátha meggondolja magát ha az orvos is azt mondja jó lenne elvinni.
Egyébként az sem biztos, hogy a legközelebbi orvos elvállalja este a kutyát. Nekünk régen mikor majdnem elvérzett a kutyánk, 1 órás telefonálgatásba telt míg találtunk olyan állatorvost aki fogadott éjszaka. Ezt a linket segítségből küldöm, hogyha éjszaka rosszabbodna a helyzet ne járjatok úgy mint mi, hogy akkor kell keresgélni: [link] Minket itt mentettek meg.
Majd írj mi lett a kutyussal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!