Kistestű kutyákat, egészen pontosan bichone havanese kutyát érdemes vagy lehet kutyaiskolába, esetlegesen agilityre hordani?
Persze, hogy lehet. Kutyasuliba mindenképpen, attól, hogy kistestű, azért ő még kutya. :) Az agility meg attól függ. Nézze meg egy hozzáértő, jó edző, cirka 5-10 perc után tud valami véleményt mondani. (mozgáskoordináció, idegrendszer, pl. ne legyen egy iszonyúan félős kutyus pl. a hinta miatt, mennyire lehet felpörgetni a kutyát, mivel, mennyire lehet felkelteni az érdeklődését, mivel az elején jó lehet, ha gerjed valami játékra)
Ha agilityzni szeretnél majd vele akkor meg különösen ajánlott egy kutyasuli, a kapcsolatotoknak is jót tesz, másrészt kell, hogy a kutya tudjon legalább pár dolgot.
első válaszolónak nem értem a kiakadását, ugyanis én csak normálisan megkérdeztem, mert fogalmam sincs, hogy agilityre hordanak e kistestű kutyákat, ugyanis nekem ő az első kutyusom, de azért köszönöm
második válaszolónak meg nagyon szépen köszönöm:) egyébként nagyon nem félős, sőt mitöbb, néha már-már túlzottan is érdeklődő egyes dolgok iránt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!