Labradorom van?
Figyelt kérdés
Ismerőseim találtak kidobva 4 kiskutyát. Egyet befogadtunk.Az állatorvos azt mondta szerinte labrador,ha azt kellene mondania,hogy nem fajtatiszta azt azért mondaná,mert nem hiszi,hogy van olyan elvetemült ember aki kidob fajtatiszta kutyákat.Szerintetek?
2014. júl. 31. 17:06
11/16 anonim válasza:
Kizárt, hogy Labrador mindkét szülő, de az egyik biztosan (esetleg Golden). Nagyon kis édes. :) De 8 hetesnél 100%, hogy nem több én még 8 hetesnek sem nézem. Ha Labrador-Golden keverék akkor csak 6 hetes maximum, 8 hetes korukra már 2x ekkorák az ilyen keverékek/fajták. Kivéve ha az egyik fél egy kistestű kutya.
12/16 anonim válasza:
Szép kutyus!Szerintem valami labrador és golden retriver keverék lehet. Szerintem felnőtt korában nagyon aranyos lesz!
13/16 anonim válasza:
Fajtatisztának nekem sem tűnik, szerintem egy labikölyökhöz képest elkeskenyedőbb az orrháta, de ettől eltekintve őrülten aranyos :D
Sok örömöt a kiskutyához!
14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :) imádjuk is :) más meg kidobta őket az utcára,2 testvére menhelyre került sajnos :(
2014. aug. 3. 13:06
16/16 A kérdező kommentje:
2014. aug. 4. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!