Mini yorksim most kapta meg a napokban a parvo meg a másik védőoltást egész nap csak kedvetlen, tegnap este evett még rendesen, mi lehet a baja? Ez normális dolog?
ma 15:08
Mit kellene kideríteni? Nem az volt a kérdés, milyen státuszú a kérdező kutyája. Hogy a válaszolók elmentek más irányba, az itt megszokott dolog.
most mértem és nincs láza
mostmár szaladgált is amikor hazajöttem
remélhetőleg nicns semmi baja
más hogy gondolja?
Ismerősöm is vett 35 ezer ft-ért "mini" yorkit. 6 hetesen még oltása,chipje sem volt.A kutya 7 hetesen elpusztult, a doki szerint már fertőzött volt.
Nem akarlak elkeseríteni,de a mini yorkik = genetikai selejttel..gyenge az immunrendszerünk..csoda ha majd él pár hónapot,te meg már most megszeretted..
Sokan bele esnek ebbe a mini, extra mini yorki,csivava,bichon dologba. Szaporítók találják ki,hogy kelendőbb legyen a kutyáik.
Közben kifizetsz egy keverék,beteg kutyáért pénzt.
Tudod előbb kéne tájékozódni.
Mini fajták nem léteznek,attól mert van az olyanoknak hála mint te,mert van rájuk kereslet,nem elismert fajta szóval keveréknek minősül.
Inkább támogatod azokat az embereket akik a kutyáikat elletik orrba szájba.
Kérdésedre válaszolva oltástól szoktak rosszul lenni a kutyák,pár óráig,fél napig. Ha holnap is ilyen akkor vidd vissza.
De ha már jó a kedve akkor szerintem nem kell aggódni.
Küldesz képet? :)
Akár privátba?
Imádom a yorkikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!