Melyik méretű kutyák tetszenek?
remélem érthető a kérdésem
ha nem akkor próbálom magyarázhatóbban elmagyarázni xĐ :
milyen méretű kutyád van , miért ?
melyik méretű kutyák tetszenek?
köszi előre is
Nagytestű kutyám van (nj, labrador).
Nekem inkább a nagy (dobermann), vagy közepestestű (mudi)kutyák tetszenek.
A kicsik is aranyosak, de ők nem nekem valók:)
Nem a kutya méretétől függ, hogy tetszik-e vagy sem, hanem elsősorban az öröklött alaptermészete, és a kinézete dönti el a kérdést.
Van pici, nagy és mégnagyobb kutyám. Shih-tzu, -még csak 3 hónapos,- van németjuhász és moszkvai őrkutya. Az egyik egy nagyszájú tünemény, a másik mérhetetlenül okos, figyelmes, bátor, a harmadik meg ragaszkodó, hízelkedő, nagy mamlasz és a mérteténél fogva kiváló házörző is. Ill. csak elrettentő. Mind imádnivaló, de mindegyik másért tetszik, nem a mérete miatt.
És hogy miért ezek vannak? Mert ezek azok a fajták, amelyeknek az alaptermészete megfelel az elvárásainknak.
Nekem a közepes, olyan 25 kg körüli kutyák tetszenek. A nagyon nagy kutyákat nem szeretem, illetve nem tartanám, mert én mondjuk kedvelem, ha a kutyával tudok bírkózni, fogócskázni, azt sem bánpm, ha felugrik rám ilyenkor, és hát nem szeretnék egy 80 kilós kutyát a nyakamba :)
A nagyon kicsire meg félek, hogy rálépnék;)
Szóval a közepesekre szavazok.
A közepes/kicsi tetszik.
Az olyan térdig, ill. combközépig a max., onnan lefelé
bármilyen
Nekem németjuhászom van. Az közepes méretű kutya. És a közepes méretűek is tetszenek.
Az ölebektől retteget, eddig számtalan megharapott.
A nagy kutya meg sokat eszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!