Dilis a szomszédom, vagy idegesíti a kutyám?
Figyelt kérdés
A kerítésnél valamit csinált, és ugatott ré a kutyám!
Majd egyszer azt hallom, hogy bunkón gúnyosan mondja, jó hangosa, hogy "vou vou vou vou! -__-"
Én még épeszű embert nem hallottam válaszolni kutya ugatásra!
A gyerek sírásra meg vissza ordítana?
Bolond lenne, vagy idegesíti az ugatás?
2014. júl. 29. 19:54
1/3 anonim válasza:
nyugi az én kutyám is utálja azt egyik szomszéd családot! ha kinn vannak az udvaron akkor nagyon ugatja őket! A másik 2 szomszédra rá sem ba**ik!
Megérzi a kutya ki jó ember és ki nem!
2/3 anonim válasza:
Nemrég voltunk nyaralni, persze kutyával, és a szomszéd nyaralóba volt pár értelmiség akik jó poénnak tartották ingerelni az amúgy csöndes kutyámat(oda ugattak neki)...csak azután fogták be hogy elküldtem őket finoman szólva melegebb éghajlatra...vannak hülyék
3/3 anonim válasza:
A szomszédot zavarhatja a kutyád,de meglehet minden más egyéb is.A kutya, az ember "szagából" érzi a félelmet, rosszindulatot, stb.Ha megteheted, pl. nádszövettel, tedd átláthatatlanná a kerítést,vagy valamilyen örökzöld cserje sövény.Megtapasztaltam magam is hasonlót. Tudod "békesség" :)ha mód van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!