Ilyenkor mit tegyek?
Egésznap esik az eső szüntelenül, de nekem a kutyát kikell vinnem ha nem sétálni akkor az udvarra mert most tanítom szobatisztaságra (yorkshire terrier vagy bolognese)
de ha esik az eső akkor mit csináljak?
Másik eset ha tél van és mindent beborít a hó akkor is mit csináljak?
A kutyák jobban tolerálják az esőt és a havat, mint te. Max nem annyi ideig vagy kint vele, mint jó időben.
Ha elázik, bementek és megszárítod.
Elég hülyén írtam ezt a kérdést ezért elnézést....
és kb mennyi ideig legyek kint velük esőben és hóba?
Igen igazi kutyák :S nem értem miért ne lennének azok ...
őm... én úgy vagyok vele , hogy a kutya az legyen kutya ne baba
nem támogatom azokat akik öltöztetik a kutyájukat mert az a kutyának lesz rosszabb
+ gátolja a kutya szabad mozgását...
Két staffim van, ők télen folyamatosan remegnek, az útpadkánál nem ülnek, hanem a fázós valagukat lebegtetik a levegőben. :D A hasukon semmi szőr nincs, így kénytelen vagyok rájuk pulóvert adni, hogy legalább a hasuk ne fagyjon meg. Ennyire kemény harci kutya a staff. :D
Egy ekkorka kutyának, mint amit leírtál, sokkal közelebb van az alváza a földhöz, mint pl. az enyéimnek. A szőrük sem olyan, mint a jegesmedvéé, ezért ha már nagyon hideg van, szerintem adj rá valami egyszerűbb ruhát, nem kell feltétlenül megvenni a legdrágább hegymászó kabátot. :)
Az eső normális esetben nem zavarja a kutyákat, az enyéim kifejezetten imádják.
Attól még, hogy kistestű kutya, ugyanolyan strapabíró a szervezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!