Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nyakörvek! Milyen nyakörvet...

Nyakörvek! Milyen nyakörvet használtok ti? Lent.

Figyelt kérdés

Annyi a kérdés, hogy vannak ezek a nyakörvek.: [link]

és ha valaki ezt használja akkor ha sétáltatni viszi a kutyát akkor kell még 1 külön nyakörv és így a kutyusnak 2 nyakörvvel van?

u.i: vagy ti miket használtok bolhák és kullancsok ellen, h hát még se kelljen mindig neki 2 nyakörvet hordania?

#kullancs #bolha #nyakörv #kettőt szabad-e?
2014. júl. 28. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ehhez kell mégegy, "normális" nyakörv, hiszen ez mondjuk sétánál nem bír egy korrigálást vagy megtartást. Nálunk most a beaphar nyakörv a menő, meg a neostomosanos fürdetés. Ha erdőbe megyünk, le is fújom őket neostomosannal. Kullanccsal idén nem találkoztunk a kutyákban.
2014. júl. 28. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A Foresto nem alkalmas pórázos sétához, így igen még egy nyakörvet kell használni, de ez általában nem is látszik, hogy kettő van a kutyán. Bármilyen nyakörv használható hozzá, ezt leírják a termékleírásnál. Nem csökkenti a hatóanyag áramlást, és a nyakörvnek sem árt.

Én Forestot használok, és teljesen bevált. Nekünk a spot on-ok nem jöttek be, szerintem a Foresto a legjobb élősködők elleni szer a piacon jelenleg. Egy kullancs sem volt eddig a kutyában. És otthon csak egy nyakörv van rajta általában (a Foresto), sétához teszem fel a másikat, vagy ha megyünk valahova. Egyáltalán nem zavarja, hogy kettő van rajta és a textílnyakörv teljesen eltakarja a Forestot.

2014. júl. 28. 10:29
 3/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, sokat segítettek a válaszok :)
2014. júl. 28. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is Foresto-t használok és pluszban van egy nyakörv a kutyán,hiszen ha csak a kullancsnyakörvre csatolnám rá a pórázt,egy erősebb rántásnál,korrigálásnál simán szét szakadhat.

Nekem amúgy a normális nyakörv mindig a foresto fölé kerül séta közben és nem is látszik,csak ha szaglászik,de mivel hosszabb szőrű a sima nyakörvét is alig látni :D

A kutyát meg nem zavarja,hogy két nyakörv van rajta.Lehet rajta 3 is meg + egy hám az se zavarná.

Itthon meg ugye a simát leveszem a kullancs elleni marad.

2014. júl. 28. 13:22
 5/7 A kérdező kommentje:

ment a zöld kéz mindenkinek :)

és ha hosszabb időre van rajta? vagy az inkább nem annyira ajánlatos?

2014. júl. 28. 15:23
 6/7 Maxitabi ***** válasza:

Az az élősködők elleni védelem tuképpen nem nyakörv,de jobb elnevezést nem találtak rá magyarul...

Szóval, kell egy valódi is a kutyára:))

Nálunk is kettő van,az élősködők elleni állandóan rajta van,a valódi pedig csak ha elmegyünk vhová.

Ha nem akarsz kettőt,akkor ún. spot on szert tudsz használni (cseppentős izé)-de az max egy hónapra nyújt általában védelmet,a nyakörvesek meg 6-8 hónapra is.

2014. júl. 28. 20:03
 7/7 A kérdező kommentje:

igen tudom ezeket a cseppeket, már próbáltam is de hát 1 hónapra.. nem túl jó

Köszönöm a válaszokat:)

2014. júl. 29. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!