Milyen betegség tünete lehet a hízás képtelenség, fogyás és csontsoványság kutyánál?
Mondtam már neki, azt mondta, hogy ő oda nem fog szaladgálni fölöslegesen, a kutya ilyen testfelépítésű szerinte. Amikor átszökött simogattam, életvidám, játékos volt és nem volt sehol púp a testén. Belső szervi daganat lenne? Meg fog dögleni, úgy szívemhez nőlt, most is itt jásztottam vele, nem csináltam be a lukat a kerítésen. Megmondom neki, hogy saját költségre elviszem állatorvoshoz, hogy megengedi-e. Szegény csöppség még csak 1 és fél éves körülbelül és kaukázusi. A szőre is csúnya a teste pedig ilyen sovány kb:
Mondjuk szerintem pont ugyan ilyen a teste, de mivel hosszú a szőre ezért nem lehet látni, de ha végigsimítom rajta a kezem akkor érzem.
Nagyon jó szíved van, remélem, beleegyezik a gazdája.
Ha csak ennyire sovány, az még nem a világ vége. Simán lehet, hogy csak férges, vagy semmire nem való tápot eszik, vagy ilyesmi. Majd írd meg, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!