Milyen kutyakompatibilis kanapét tudnátok ajánlani?
Szeretnénk beújítani egy ülőgarnitúrával, ami egy sheltie mellett is tisztán tartható, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Szerintetek bevállalhatunk teljesen fehéret vagy szürkéset, mint itt a képen: [link] ?
Milyen anyagot érdemes választani, amiből kijön a kutyaszőr? Mik a tapasztalaitok?
Köszönöm!
2-es vagyok.
Igen, nekem is ezért nincs bőr kanapém, többek között :D A textilbőr, textil is jó lehet, egy sötétebb mondjuk, vagy kb. olyan színű, mint a kutya szőre (bár ugye lehet több féle színű kutyád is, szóval.. :D ), és akkor arra egy pléd, amin ő fekhet, illetve napi porszívózás.
A bőrt lehet tisztítani a legjobban, de viszont abban tud a legtöbb kárt is tenni. Ha csak párszor beleharap, szinte tuti hogy kiszakad, és általában ezek a bútorok nem 2 FT-ba kerülnek. A textilbe nem tud kárt tenni, ha erős anyagból van, legalábbis akkor nem ha csak néha rág, és nem azért mert nem foglalkoztok vele. Ahogy te is írtad a bőr szép, viszont télen, hideg, nyáron beleragadsz. Utálom, csak nézni jó, de haszálni nem.
Amit belinkeltél nekem tetszik és szerintem megfelelő is. Amúgy nem muszáj a kutyát felengedni a kanapéra, ha pedig nincs fönt akkor szinte tuti nem lesz szőrős. Ezek a mai szőrfelszedő hengerek nagyon jók, és ha rendszeresen fésülöd nem fog neki hullani a szőre olyan súlyosan, vedléskor pedig ne engedd a kanapé közelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!