Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Golden retriever mellé boxer?

Golden retriever mellé boxer?

Figyelt kérdés
Van egy keverék és egy golden kutyám. A keverék 6 évvel idősebb, így minden bizonnyal nem sok van neki hátra, ezért szeretnék egy házőrzőt a golden mellé majd a jövőben(a golden még a betörőt is megnyalná és játszana vele) és én a boxerre gondoltam, mert valamiért nagyon tetszik a fajta és a család mellé is ideális. Szerintetek? Ha igen ő is kan legyen(goldenem az) vagy inkább szuka?

2014. júl. 25. 06:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem boxerem van és bnőm ha bejön(mert őt ugyebár ismeri) vele játszik de odakint meg tök mérges rá meg ugatja...de egyébként nagyon hűséges :) szerintem jó választás :)
2014. aug. 6. 11:38
 12/12 anonim válasza:

boxerünk van, ha jön egy idegen majdnem szétszedi a kerítést.. utcán nem agressziv meg semmi. igaz, hogy nem ébrednek meg könnyen, de még a horkolásuk is elijeszti a rossz szándékú embert :D amúgy meg szerintem ha bejönne egy idegen eldurranna az agyuk és előjönne a harcikutya énjük.

a másik: a családod szerint nem lenne jó választás a németjuhász? az az egyik legjobb választás.

2014. aug. 19. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!