Miert reagal 1 masik kutyara ilyen modon?
Sziasztok. Szeretnek tanacsot kerni a kovetkezo dologban. Nosteny kutyuskank 1eves, kerti hazban lakunk, elegge ugat mindenre es mindenkire aki az utcan mozog. Kivetel nelkul minden kutyat megugat meg akkor is, ha az utca masik oldalan setaltatjak. De van 1 nosteny malamut kutyus, napi sziten 2x erre setaltatjak, teszem hozza 2x nagyobb mint a mi kis keverekunk, es ra kivetelesen nagyon nagy ugatassal, neveznem inkabb sikitassal reagal, olyan hangot ad mind akit nyuznak, futkos mint aki megorult, egnek all a hatan a szor (ilyet meg csak macskakon lattam) pedig soha nem is voltak nagyon kozel egymashoz. Miert reagal ilyen modon? es lehetne valamit tenni ez ellen? valahogy kibekitteni? Koszonom szepen a tanacsokat.
Szep napot
Akkor a kornyeken minden kutya idegbajos es neveletlen, mert ha setan vagyunk mind ugat a kerites mogul! Huuu elegge ijeszto helyen lakunk akkor, vagy inkabb mi kozlekedunk rosz utakon,vagy jobb lesz, ha :-D :-) Ja bocsi tevedtem, 1 kozuluk nem ugat es uvolt, amit kidobtak es arra koborol mar heteken at.
En nem azt irtam, hogy uvolt, es csak a tisztanlatas miatt az utcank szuk 1 iranyu, nem 4savos...dehat megertem, az ember hajlamos latatlanul hozza gondolni dolgokat...
Nem tudom ti hogy vagytok vele a ti kutyatokkal,(ebben az esetben lakotelepi ebek ne szamitsanak, koszi) de en nem tudok minden szent pillanatban ott lenni az enyemmel egyutt a kapunal es kozbelepni, figyelmeztetni, ha kint vagyunk higgyetek el megteszem! azt elertem, hogy a babakocsikra nem reagal.
Valoszinu ti neztetek el a kerdesemet, mert mindenki megakadt ott, hogy a kutyam ugat, mert a malamutos problemankra senki sem reagalt, ugyebar ez volt, vagyis lett volna a kerdesem lenyeges resze!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!