A kutyámmal már lekéstem a Junior osztályban történő eredmény elérést. Ha csak sima Championt szerzek neki és fog kelleni mint tenyészkan?
Ha Championt akarsz szerezni neki, nem lehet eltekinteni a kinézetétől. :D Amúgy egy championátus és a megfelelő tenyésszemle eredmények mellett már sokaknak kellhet, mint tenyészkan. De az igényesebbeknek még ezek után is csak a megfelelő egészségi szűrések meglétével.
Az tök mindegy, hogy juniorként volt-e eredményes vagy sem, ha később az.
Ezektől nem lehet eltekinteni.
De ha ezek jók és csak a junior hiányzik nem hinném hogy lenne belőle baj. De csak akkor nem ha a többi mind megvan és igényes a kozmetika
Biztosan "hátrányt" szenved az olyan kutyával szemben, akinek akár 5 ország championja is van. Már akiknél csak a címek jelentenek tenyészértéket.
Egy kutya tenyészértékét nem csak a címek sokasága jelenti. Számít a vonala, az örökítő képessége is.
Utolsónak van igaza!
Én is jó messzire mentem a kanért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!