Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám epilepsziás?

A kutyám epilepsziás?

Figyelt kérdés

Ritkán előfordul,hogy a kutya (9 éves puli) hátsó lábai görcsbe rándulnak,nem tudja mozgatni,fel se tud állni,csak kúszik a földön,közben rázkódik,és folyik a nyála. Ha fel is áll akkor is csak szédül,dőlöngél,olyan mint aki részeg. Majdnem beleszédült a múltkor a tóba..

Tegnap este is volt ilyen..de nem tudom igazából,mert lehet hogy frontérzékeny,mert egész nap meleg volt,aztán hirtelen elromlott az idő,hidegebb lett meg esett az eső (az én fejem is megfájdult)..most nem tudom hogy kutyáknál is van e ilyen.

Azt olvastam a neten,hogy ez epilepszia..ha tényleg az akkor mit lehet vele csinálni,amikor ilyen rohama van? Esetleg ha van valami megoldás ami mellőzi a gógyszereket,ezt megköszönném!

2014. júl. 22. 08:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, lehet epilepsziás.

A front elő is hozhatja.

Vidd el orvoshoz, ha súlyos, akkor a doki úgyis ír fel gyógyszert.

Mit lehet csinálni: nem szabad lefogni, arra vigyázz, hogy ne üsse magát meg semmivel és ha nagyon súlyos ne nyelje le a nyelvét.

2014. júl. 22. 09:04
 2/4 anonim ***** válasza:

"Esetleg ha van valami megoldás ami mellőzi a gógyszereket"

Erre nem válaszoltam. A nyugodt, frontmentes, izgalom nélküli élet. Ezt elég nehéz összehozni...

2014. júl. 22. 09:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. júl. 25. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én nem tartóm valószínűnek hogy lenyelné a nyelvét!Sajnos az én dilis kutyám is epilepsziás aki 10 éve nem bírja azt se megjegyezni hogy mit is kell csinálni ha azt mondják neki hogy ül :D Bízok benne hogy igazuk van az orvosoknak és amikor rá jön ez a roham akkor nem érez semmit !Én ilyenkor mindig szép lassan oda megyek hozzá és a nevén szólítom utána elkezdem simogatni!Általában 5-10 percig ez a roham!Na vissza térve a témához egy IQ betyár orvost megkérdeztük hogy mi ez (akkor még nem tudtok hogy epilepsziás)elkezdi hogy ,,Ja bizonyára epilepszia de nem kell vele törődni úgy is már öreg" hát remélem az orvos egyszer epilepsziás vagy rákos lesz 60 évesen és fogják neki mondani hogy neki már úgy is mindegy =D Annyira sokat nem hiszem hogy tudsz rajta segíteni csak amit már előttem is írtak nehogy beverje a fejét!Ha meg tudsz valamit kérlek írj ha még nem késő :S
2014. aug. 5. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!