A kutyám egyfolytában remeg, életkedvtelen és nem tud felugrani a helyére sem. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Éjszaka több vizet ivott mint ahogy szokott. Valami nagy baj lehet? Állatorvoshoz sűrgősen vigyem el?2014. júl. 20. 16:51
1/7 anonim válasza:
igen, irány a doki, nem is értem miért kérdés ez
2/7 sippara válasza:
Igen, mondjuk egy állatorvos nem ártana, ha a kutya non-stop remeg, kedvetlen és képtelen kisebb ugrásokra. Ugye gyereket nem akarsz még egy ideig?
4/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen a kutyámmal egyszer egy éjszaka, de reggelre elmúlt neki. Viszont végig figyeltem rá.
5/7 anonim válasza:
Lehet,lázas.Utálják az állatdokik de én adtam már ember gyszert kutyának macskának....Jót tett.
De amiről a doki tudott...nem tetszett neki :((
(mert lehet nagyon veszélyes is...nekem eddig mindig bevált)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 20. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!