Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon morog a kutyám hasa,...

Nagyon morog a kutyám hasa, tegnap óta nem evett, de folyamatosan iszik! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Felhívtam az állatkórházat és mondták, hogy adhatok neki nospát, de semmivel sem tudtam neki beadni ugyanis semmi kaját nem fogad el, elfordítja a fejét!

Dokihoz csak este tudom vinni, mert nincs itthon az autó!

Ha nem javul addig akkor tuti viszem.

Jah és ő egy nagytestű újfoundlandi!

#has #morog a hasa
2014. júl. 20. 13:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Minden este kutyatápot+húslevest kap farháttal+egy kis kenyér. Péntek este raktunk bele neki egy kis maradék töltött káposztából. Ezt megette, de tegnap már amit reggel kapott nem ette meg, és a tegnap estit sem. Nem mindig eszik reggel ezért nem is foglalkoztam vele.

Ma pedig semmit nem evett, csak morog a gyomra. Valószínűleg a káposzta tett be neki :(

Zoknit és ehhez hasonló dolgokat biztos nem evett be!

2014. júl. 20. 15:33
 12/13 anonim ***** válasza:
A káposzta nagyon nem jó a kutyáknak, meg eleve puffaszt is. A kenyérnek sincs értelme, semmi tápértéke nincs, csak foglalja a helyet a gyomrában. Ezekről le kéne állni.
2014. júl. 20. 16:05
 13/13 A kérdező kommentje:
valószínűleg a káposzta lesz a hibás vagyis én mert adtam neki belőle :(
2014. júl. 20. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!