Jövőbeli kutya és albérlet?
Győr,nos én 1 évig kerestem tényleg mert menni akartunk előző albérletből de kutyával mindenki elutasított,tényleg szinte rámcsapták a telefont.. Aztán úgy esett hogy novemberbe a tulaj 3 év után eladja a lakást tehát ígyis-úgyis mennünk kellett de csak bútorozatlanba fogadtak minket, de ott bárkit kérdeztem ó persze nem gond jöhet kisállat.. De nem vészes amúgy hirtelen persze nagyobb összeg,de szuper outlet bútorokat lehet találni féláron mint máshol, és tulaj se jár a nyakunkra mivel nincs mit ellenőriznie minden saját a lakásba szuper így albiba lakni :) Tudom ez lakás,de sajnos még házba se fogadtak volna. Első albérletet nem említettem mert ott meg eltitkoltuk a kutyát de egy kedves szomszéd beköpött hogy jéé nem is tudtam hogy bérlőidnek van kutyáája... Rövid életű történet laktunk ott 3 hónapot :)
Visszatérve próbáljatok bútorozatlan,vagy részben bútorozottat komolyan itt győrben be van gyöpösödve az összes főbérlő,féltik az érted kb 20 éves bútoraikat.. Ingatlanosok is hogy húú így nehéz lesz találni,hát nem is voltak a segítségemre..
Megyeszékhelyen lakunk, mégis amikor albérletet kerestünk 2 alkalommal is, akkor 10-ből 8-9-en rögtön elutasítóak voltak a kutya hallatán (pedig megsúgom, a lányom sokkal jobban amortizálja a lakást, mint a kutyánk, aki itt bent szinte csak alszik egész nap).
Mi mikor mentünk megnézni a lakásokat, vittük a kutyánkat is, hogy lássa a tulaj és az hatalmas plusz pont volt felénk, mikor látták, hogy egy nyugodt, engedelmes kutyáról van szó.
A kölyökkutya azért gázabb, mert köztudott, hogy sokat sír (szomszédok...), kapar, rág, bepisil-bekakál.
De ha rászánjátok az időt és lejjebb adjátok az igényeket, akkor szerintem találhattok lakást.
Persze mi eleve modernül berendezett lakást nem is néztünk, mert a tulajok féltik a bútoraikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!