Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Öt hónapos Bordeaux-i dogom...

Öt hónapos Bordeaux-i dogom van. Most vinném kutyasuliba. Kell neki szájkosár?

Figyelt kérdés

Hol és mennyiért lehet ezt beszerezni? És mivel ő még nő tovább így lehet, hogy hamar kinövi. Vagy ez állítható?

köszi

2010. jan. 8. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szájkosár:D Enyémnek sem kellett.
2010. jan. 8. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kell szájkosár... De ha ragaszkodsz hozzá, bármilyen állatkereskedésben lehet kapni mindenféle kelléket. Minden bevásárlóköpontban (plázában) van állatkereskedés. Az ár mindenhol más, változó, de kb pár ezer Ft körül mozog.
2010. jan. 8. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Kutyaiskolába tökéletesen fölösleges, el fogják rakatni veled, ne is lássák. Már azért mész kutyiskolába, hogy a szájkosár hasznáatát megelőzd. Egy öt hónapos ebtől meg senki nem fog félni, és borzasztóan hülyén fognak rádnézni, ha ráraksz egy szájkosarat a kölyökkutyádra. És már eleve azért mész oda, hogy a használatát elkerüld. Akkor meg minek?!
2010. jan. 8. 23:30
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi

Voltak páran, akik megijesztettek, hogy be sem engednek, ha nem abban viszem.

Jól rámijesztettek.

Most már ok minden, meggyőztetek, bár én is így gondoltam.

sziasztok

2010. jan. 9. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Nem tudom, kik ijesztettek rád, de azok biztosan nem voltak komplettek. Vagy nem kutyáznak.

30 éve moszgok kutyás körökben, és az országban nincs olyan suli, ahol szájkosárral kéne menni, még felnőtt kutyának sem, nemhogy egy öt hónapos tökmagnak. Kinéznek téged majd.

Fölösleges venni, illetve majd akkor, ah felnőtt lesz, és a városban ilyen szabályzat van, hogy séthoz kell. Ennyit erről.

2010. jan. 10. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok:D Az én spánielemre azért kell szájkosár mert ugye 3hónapos kora óta hordom kutyasuliba és most 11éves. Amúgy nem kell rá, csak amikor a végén van nálunk egy olyan szokás, hogy elengedjük a kutyákat, hogy játszanak.. Az én kutyusom sajnos már nem nagyon játszik a többiekkel, de azért el engedem és akkor szoktam rárakni a szájkosarat, mert ha rá ugrik egy másik kutya akkor morog meg néha odakap. Mivel már fájnak az izületei.
2010. jan. 10. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!