Ennyi foglalkozás elég egy border collienak?
Figyelt kérdés
Délelőt 2 órát játszok vele (10-12) ,utána 1-3-ig takaritok a helyén + a kertben a kutya szart ,akkor is ember közelben van.6-7-ig sétáltatom utána fél órát futatom és még fél órát játszok vele.Közben 3x 5 perc tanitás.2014. júl. 17. 16:17
1/19 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesirási hibákért
2014. júl. 17. 16:19
3/19 anonim válasza:
Ezt nem fogod tudni tartani, azt azért tudd! Eleve nyáron pont 10-12-ig...hááát. Inkább reggel 5-6-tól 8-ig, akkor van még jó idő. Aztán minden kutya pihen általában, a melegben nem csinálnak semmit. Majd este olyan 7-10-ig pörögnek megint. Szóval azért gondold át ezt egy kicsit.
4/19 anonim válasza:
Meg eleve a sima játék baromi unalmas lesz egy bordernek. A séta szintén nem ér túl sokat. A mindennapi takarítás... Heti 14 óra takarítás a kutya után? Egy 5 gyerekes anyuka nem takarít ennyit. Nem is értem...
És mind emellé csak 15 perc tanítás....
Nekem borderem van és azok alapján amit te írsz, nem javasolom a fajtát.
5/19 anonim válasza:
Nekem a 15 hetes borderrel ennyi dolgom van:
Reggeli séta (8-ig vagy 9-től agility ovi
Utána kaja (1 óra)
Tanítás,játék,gyakorlás a kiállításra(2 óra)
Szabad idő a másik kutyussal(séta a szigeten stb.)
Esti séta vagy agility ovi esetleg frizbi
6/19 A kérdező kommentje:
Köszi egyépként nem csak a kutya helyét takaritom 2 óráig hannem nyúlaat macska wc-t tyúkokat.A tanításról meg anyit ,hogy a kutyaoviban mondták hogy 5 percnél ne tanitsuk tovább a kutyát.
2014. júl. 17. 22:22
7/19 anonim válasza:
Hát szerintem ne legyen ilyen életmód mellett bordered. A kutya és a te érdekedben sme
9/19 A kérdező kommentje:
Mért nem való nekem border collie?
2014. júl. 18. 22:14
10/19 anonim válasza:
Keress valami olyan kutyát aminek kevesebb az igénye mint a bordernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!