Kutya allergiás vakarózása ellen mit lehet tenni? Pollen allergia.
Van más alternatíva, de az is drága. Keress holisztikus, homeopátiával, alternatív gyógymódokkal foglalkozó állatorvost.
Milyen pollenre allergiás egyébként a kutya?
"A homeopátia nem drága. :) Engem kezeltek homeopátiával, egy doboz bigyó 800 Ft. Utána nézek melyek azok a szerek amik csökkentik a viszketést neki."
Hát ha magad veszel neki szereket, az lehet, hogy nem drága, de ha elviszed ehhez értő állatorvoshoz, az az. Nem biztos, hogy te ki tudod választani a neki megfelelő szert.
Amúgy az almaecet is szokott segíteni bőrproblémákon, lehet tenni a kajájába/vizébe keveset, illetve vízzel higítva áttörölni a bőrt-szőrt, az élősködők sem szeretik. (Mondjuk én sem nagyon szeretem a szagát.)
Félig barfozunk, ami azt jelenti, hogy két hét táp, két hét barf.
Almaecet jó ötlet, régen próbálkoztun vele, ivóvizébe tettem, de nem itta meg. Nem tudom, hogy tudném megszerettetni vele.
A víztől rettegés is érdekes, mert mikor voltunk nyaralni a hegyekben, ott simán belement a hegyi patakokba, de egy 52 kilós kutyáról van szó, én meg 48, elképzelni nem tudom, hogyan tudnám belerakni a kádba . . .
Sokszor mikor a hasát szeretném bevizezni, már akkor is hisztizik, sőt még a nedves törülközőt sem viseli el ha a hasára teszem.
Ki tudom választatni az alkati szert, ez nem probléma, hozzáértő segítségem is van és magam is értek a homeopátiához, de nem tudom a nyelve alatt tartani, ès ugye a homeopátia a nyálkahártyán keresztül kell felszívódjon, akkor használ.
Értem. Akkor megpróbálom valahogy a szájába önteni, ha nem megy, akkor marad a kajás megoldás.
Traumeelt és Zeel-t is szedtem. A Traumeelt kifejezetten hatékony. Külföldi oldalak ódákat zengnek róla és valóban hatásos.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!