Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehet összeszoktatni egy...

Hogy lehet összeszoktatni egy kiskutyát és egy törpenyulat?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy kiskutyát és már régóta van egy törpenyulam. Azt hallottam, hogy még akkor kéne összeszoktatni őket, amikor a kutya kicsi. Nem azt szeretném, hogy olyan nagyon jó barátok legyenek csak jó lenne ha a jövőben sem kellene féltenem a nyuszit a kutyámtól. Remélem tudtok segíteni! Előre is köszi a válaszokat! :)
2014. júl. 16. 12:43
 1/2 KGabi0000 ***** válasza:
Nálunk a nyuszi került később ide és először szájkosarat használtunk,amikor összeemgedtük őket,de a kutyám tacskó keverék,ezért ugye kotorékeb,aminek a feladata a nyúl kiásása,tehát elég bizonytalan volt,de hamar összeszoktak,nem bántja.Milyen fajta lesz a kutya?Szerintem kézben mutasd meg a kiskutyának a nyuszit és megnézed a reakcióját,abból tudni fogod,hogy hogy jön ki a nyuszikkal.Ha nem érdekli az jó,de mivel kiskutya valószínüleg kíváncsi lesz rá,nálunka kutya kergeti a nyuszit,de ha rászólunk abbahagyja.
2014. júl. 16. 13:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Havanese keverék a kiskutya. Egyszer már megmutattuk neki a nyuszit, akkor nagyon izgatott volt és oda akart rohanni hozzá. Szegény nyúl nagyon megijedt, pedig a kiskutya fele akkora mint ő. :)
2014. júl. 16. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!