Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyaiskolákban az árak hogy...

Kutyaiskolákban az árak hogy vannak?

Figyelt kérdés
Meddig kell járatni? Az egészet előrre kikell fizetni ? változó az ár például az őrző védő és engedelmességi tanításnál? Hogy megy ez ? Úgyértem ha veszek egy köztudottan erősebb akaratú kölyköt mikortól lehet járni vele és milyen gyakran szoktak?
2014. júl. 15. 18:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Erősebb akaratút úgy értettem hogy a fajtájából adódóan.
2014. júl. 15. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:

ezt nagyon iskolája válogatja, mivel manapság egyre több a kutyasuli. informálódni kell, részint az árak miatt, részint mert lehet hogy "levizsgázik" a kutyád, de nem biztos hogy meoe minősítést kap. ezalatt azt értem, hogy az adott iskola kiállíthat egy vizsga lapot, amivel kitörölheted a feneked, mert sehol nem fogják elismerni.

normális iskolában van lehetőség részletfizetésre, és "szintugrásra" ( nem kell végig abban a csoportban lenni, ha ügyes a kutyád ), még a befizetett összegen belül.

széles a paletta ( hál istennek, vagy sajnos ), google a barátod.

2014. júl. 15. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Általában legalább egy alap (néhol közép) engedelmesség tanfolyamot el kell végezni az őrző-védőhöz. Az árak nagyon változnak, van ahol 1 hónap 15.000, van ahol a 7 hetes tanfolyam 50-60.000. Heti 4-től heti 2 alaklomig változó. Eddig ilyenekkel találkoztam. A kölyköket ha megvan minden kölyök oltásuk lehet oviba vinni, kb 1 éves kortól van a suli.

Nézz szét a környék kutyaiskolái közt, általában telefonon is szívesen válaszolnak minden kérdésedre.

2014. júl. 15. 23:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. júl. 15. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!