Miért ítélik el a keverék *korcsnak* nevezett kutyusokat?
látom még megy a szélmalom harc:)
kedves kérdező: ha már nem törlöd a kérdésed. legalább írj helyesen:)
bár lehet ez is fájni fog: ehhez nem kell tk, csak 8 általános:)))) lehetsz korcs.:)
de őszintén, miért akarod bebizonyítani, hogy egy mix jobb, mint egy fajtatiszta?
esetleg vettél egy kutyát amiről kiderült, hogy keverék? kissé sziszifuszi munkának tűnik a nem létező igazad bizonygatása.
nyugodj meg, töröld a kérdésed. és ennyi energiával, amit ide feccöltél, inkább tanítsd a kutyád valami hasznosra!
én is hallottam már valakitől, aki valahol olvasta, hogy valakinek mondta valaki......
hagyjuk már. név nélkül, dobálózni "szakemberrel", ugye Te is érzed hogy gáz.....
"a bűzmirigye begyullad mindig és sebesre csípik a legyek a fülét."
A bűzmirigy a szar etetés, a legyek a szar tartás következményei.
Én meg egy híres szakértő ismerősétől tudom hogy a szlovákok borzasztóan primitív buta emberek a géneik miatt. És ez biztos hogy így van hiszen te vagy rá az élő példa! XD XD
Rájöttél már mi a különbség fajta és faj között? ( csak hallkan megsúgom : általános iskola ötödik osztály, biológia )
Egyébként írhatnál még jó sokat, mert esküszöm senkin nem röhögtem még ennyit! XD XD
tudom, hogy rég tetted fel a kérdést, de elmondom, hogy az én kutyám is keverék.
És ő büszkén viseli ezt a nevet (korcs), mert ő minden kutyánál jobb (vagyis életembe nem láttam nála jobbat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!