Ez ételallergia lehetett? Vagy mi a szösz?
Kutyusom folyamatosan normális tápot kapott, dehát nem volt pénzem, átmenetileg kapott pedigreet, gondoltam 1-2 hétbe nem hal bele. Nem volt semmi gáz, megette ugyanúgy.
Pár nappal később érzékenyebb lett a bőre/bundája, tudjátok milyen, mikor megtaláljátok a kutya "csikipontját", és arra lettem figyelmes, hogy ez egyre gyakoribb.
Megsimogattam, és nyújtózkodott közben, mintha csiklandoznám mindenhol. Elutaztam egy pár napra, mikor hazajöttem, már ott tartott a dolog, hogy mikor a faroktövét simogattam, szinte odakapott (sosem harapna meg, csak jelezte, hogy nem jó neki), meg vakarózott egész nap megállás nélkül. A bőrén nem volt semmi elváltozás, nem vittem orvoshoz, gondoltam megfürdetem, és azonnal kidobtam a pedigreet, és várom, hogy történjen valami (jó kedve, étvágya volt, ezért nem rohantam orvoshoz). Mióta másik tápot kap, a tünetek rohamosan csökkennek, mostmár megint a régi szinte, még 1-2 csiklandósabb pontja van.
Lehetséges, hogy ennyire allergiás volt a tápra? a pedigreevel régen is voltak gondok, méghozzá amikor dentasticks rudat kapott, hámlott az orra. Konkrétan a fekete réteg egy cm2 területen lejött róla, és mindig csak akkor, mikor olyan sticket kapott.
Vigyem orvoshoz még, vagy így, hogy már szinte nincs semmi gáz, nem szükséges? Volt már valakinek hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!