Így meg tudom tanítani neki a hempereget-et?
Figyelt kérdés
Próbáltam azt, hogy húzom oldalára a jutalomfalatot/ játékot, de úgy nem akarja megtanulni egyszerűen nem követi a dolgot a kezembe. Viszont oldalára fektetem és átbillentem majd közben mondom a hempereg parancsot és utána hatalmas nagy játék jön, majd elölről minden.2014. júl. 15. 11:54
1/6 anonim válasza:
Ezt mi honnan tudjuk? Csináld és majd kiderül, hogy meg tudja-e így tanulni!
2/6 anonim válasza:
igen. mi a puff-ot így tanítottuk a kutyunak, hátára fektettük mondtuk a vezényszót, utána kapott falatot. szépen megcsinálja most már magától is.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem mert az oldalra fordítás a dominancia jele nem?
2014. júl. 15. 12:34
4/6 anonim válasza:
először fektesd le. utána meg szépen elnyomod oldalra. de a dominancia jele, de nem értem hogy ez hogy jön ide.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem fogja azt hinni, hogy dominálni akarok rajta?
2014. júl. 16. 14:28
6/6 anonim válasza:
mivel alapból neked kell a dominánsnak lenni, ezért nem. ha te el akarod fordítani, akkor neki azt minden szó nélkül tűrni kell. ha nem tűri, egyértelmű hogy nem vagy a falkavezér, ami már régen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!